05 de desembre 2010

Ja hem encetat el Nadal 2010




Ahir al vespre vam inaugurar l'Exposicó de Pessebres d'aquest Nadal. A l’acte d’inauguració hi van assistir Mn.Jaume Berdoy, en nom de les Parròquies de Vilafranca; en Josep Colomer, president de Caixa Penedès, que patrocina l’exposició; i Raimon Gusi, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.
En les seves intervencions, com a representants de les tres institucions que fan possible aquesta exposició, van reiterar el suport a la mostra destacant la seva importància com a reflex de cultura cristiana, com a element tradicional del costumari català i, també, com a expressió de creació artística. A més, van destacar la satisfacció i el compromís de recolzar una exposició per la qual any rera any hi passen milers de persones; més de setze mil el darrer Nadal.
Per part de l’Associació, a més de la satisfacció de poder presentar l’Exposició de Pessebres un any més, es va voler posar de manifest la voluntat de continuar acostant encara més el pessebre a Vilafranca i a les llars, anunciant les diverses propostes previstes durant aquestes festes.